Consilier (2 posturi) – Ministerul Agriculturii și Dezvoltării RuraleConsilier (2 posturi)

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

12 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior – Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator;
 2. consilier, clasa I, grad profesional debutant – Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru P.N.D.R..

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional superior – Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • cunoștințe limba engleză – nivel avansat (cunoștințele se vor testa în cadrul probelor de concurs);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant – Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru P.N.D.R.:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor sociale;
  • cunoștințe limba engleză – nivel de bază (cunoștințele se vor testa în cadrul probelor de concurs);
  • cunoștințe operare calculator – nivel de bază (cunoștințele se vor testa în cadrul probelor de concurs).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 01 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din București, bd. Carol I, nr. 2-4, sectorul 3, telefon: 021.3072.326, e-mail alina.catana@madr.ro.

Apply for this Job