Consilier (2 posturi) – Laboratorul Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului SăditorConsilier (2 posturi)

Laboratorul Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor

1 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Laboratorul Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, în cadrul Compartimentului certificare, supraveghere, monitorizare, înregistrare, autorizare și verificare metode de analiză în laboratoarele de profil, după cum urmează:

  • consilier, clasa I, grad profesional superior;
  • consilier, clasa I, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul din următoarele domenii de licență: agronomie, horticulturii, inginerie și management în agricultură sau biotehnologii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani – consilier, clasa I, grad profesional superior;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an – consilier, clasa I, grad profesional asistent.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Laboratorului Central pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor din București, str. Aleea C-tin Sandu Aldea, nr. 10, sectorul 1, telefon: 021/224.02.64.

Apply for this Job