Consilier (2 posturi) – Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, BucureştiConsilier (2 posturi)

Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, Bucureşti

19 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, organizează concurs de recrutre pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:

 1. Consilier, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Serviciului Epidemiologie şi Sănătate Publică Veterinară;
 2. Consilier, clasa I, gradul profesional debutant, din cadrul Serviciului Reziduuri.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • Consilier, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Serviciului Epidemiologie şi Sănătate Publică Veterinară:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină veterinară;
  • minimum 5 ani vechime în specialitate.
 • Consilier clasa I gradul profesional debutant din cadrul Serviciului Reziduuri:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină veterinară;
  • 0 ani vechime în specialitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • 23 august 2017, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare se pot afla de la Biroul Resurse Umane, la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, cu sediul în Bucureşti, str. Câmpul Moşilor nr. 5, sectorul 2, sau prin telefon 021.252.46.51/116.

Apply for this Job