Consilier (2 posturi) – Direcţia Judeţeană de Statistică IaşiConsilier (2 posturi)

Direcţia Judeţeană de Statistică Iaşi

6 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Statistică Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:

  • consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul de statistică socială, demografie și forță de muncă;
  • consilier, clasa I, grad profesional principal – Serviciul de statistică economică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental matematică și științe ale naturii – ramura de știință: matematică, științe inginerești sau științe sociale – ramura de știință : științe economice – domeniile de licență : administrarea afacerilor, cibernetică statistică și informatică economică, contabilitate, economie, finanțe;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor :
    • 7 ani – pentru consilier, clasa I, grad profesional superior
    • 5 ani – pentru consilier, clasa I, grad profesional principal.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 septembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţeane de Statistică Iaşi, telefon 0232/255.908, fax: 0232/222.252 e-mail: constantin.alexandrescu@iasi.insse.ro.

Apply for this Job