Consilier (2 posturi) – Casa Județeană de Pensii BrașovConsilier (2 posturi)

Casa Județeană de Pensii Brașov

28 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Informatică și Stagii Cotizare;
 2. consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului Juridic, Comunicare și Relații Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Informatică și Stagii Cotizare:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului Juridic, Comunicare și Relații Publice:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 19 martie 2019, ora 14:00: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 01 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • 03 aprilie 2019, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Casei Județene de Pensii Brașov din municipiul Brașov, str. 13 Decembrie nr. 43A, telefon 0268/418.055, interior 164.

Apply for this Job