Consilier (2 posturi) – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Judeţean SuceavaConsilier (2 posturi)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Judeţean Suceava

22 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție temporar vacante după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior – la Centrul Local A.P.I.A. Gura Humorului;
 2. consilier, clasa I, grad profesional superior – la Serviciul Control pe Teren.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii fundamentale:
  • ştiinţe inginereşti;
  • ştiinţe sociale;
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 29 martie 2017, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 03 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Suceava al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Suceava, din Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 3, Mun. Suceava, telefon 0230/511.047, 0230/511048, interior 13.

Apply for this Job