Consilier (2 posturi) – Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean SibiuConsilier (2 posturi)

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sibiu

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plați și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  • consilier superior la Centrul Local Miercurea-Sibiului;
  • consilier asistent la Centrul Local Porumbacu de Jos.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 august 2017, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 08 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției de Plați și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Sibiu, cu sediul în Sibiu, Str. Someşului nr. 49, telefon: 0269/243.201.

Apply for this Job