Consilier (2 posturi) – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa


Odată cu adoptarea Hotărârii Guvernului nr. 1027/2014 pentru modificarea şi completarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, portalul centralizează și posturile vacante de personal contractual din toate entitățile publice din România.
Continuarea navigării implică acceptarea termenilor şi condiţiilor.Consilier (2 posturi)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa

7 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante după cum urmează:

  1. consilier, grad profesional principal la Centrul Local Urziceni;
  2. consilier, grad profesional debutant la Centrul Local Slobozia.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 martie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 22 martie 2017: ora 11.00 – proba scrisă;
  • proba interviu: data şi ora vor fi stabilite ulterior;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.


Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul judeţean Ialomiţa cu sediul în Bd. Chimiei nr. 19, Slobozia, telefon 0243/230.897 int.128.

Apply for this Job