Consilier (2 posturi) – Direcţia Judeţeană de Pază PrahovaConsilier (2 posturi)

Direcţia Judeţeană de Pază Prahova

24 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Pază Prahova, cu sediul în Municipiul Ploieşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a două posturi vacante, funcţii publice de execuţie, respectiv:

  • două posturi de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Coordonare Obiective, Intervenţie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice de execuţie de grad profesional asistent – minimum 1 an;
  • cunoştinţe de operare PC- nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 septembrie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 27 septembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Judeţeane de Pază Prahova, cu sediul în Municipiul Ploieşti, Bd. Republicii nr. 2 – 4, judeţul Prahova, telefon 0244/514.545, interior 128.

Apply for this Job