Comisar superior – Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti)Comisar superior

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti)

4 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti), organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie vacante, de comisar I, grad professional superior în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani (comisar superior);

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 ianuarie 2019, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 04 februarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obtine la sediul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti), Str. Industriei nr. 111, județul Prahova, telefon 0244 / 576.436.

Apply for this Job