Comisar superior – Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești)Comisar superior

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești)

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de comisar I, grad profesional superior, în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitate de 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 august 2017, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 14.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești), str. Industriei nr. 111, telefon 0244/576.436.

Apply for this Job