Comisar superior – Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași)Comisar superior

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași)

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași), organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de comisar, clasa I,  grad profesional superior în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 octombrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași), cu sediul în Iași, str. Toma Cozma, nr. 11, telefon 0332/808.778.

Apply for this Job