Comisar superior – Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași)Comisar superior

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași)

10 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași), organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de comisar, clasa I,  grad profesional superior din cadrul C.R.P.C. Regiunea Nord-Est (Iași) – C.J.P.C. Neamț.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 iulie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași), cu sediul în Iași, str. Toma Cozma, nr. 11, telefon 0332/808.778.

Apply for this Job