Comisar principal – Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest (Timiş)Comisar principal

Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest (Timiş)

3 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest (Timiş), organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de comisar grad I, grad profesional principal din cadrul C.R.P.C. Regiunea Vest (Timiş) – Compartiment analize şi sinteze – C. J.P.C. – Arad.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 noiembrie 2018: proba scrisă;
  • 07 noiembrie 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Comisariatului Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest (Timiş), Timișoara, Piaţa Unirii, nr. 3, telefon 0356.422.001.

Apply for this Job