Comisar I debutant – Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-IlfovComisar I debutant

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție, vacante, de comisar I debutant .

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 19 iulie 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov din Bucureşti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, telefon 0742/095.982.

Apply for this Job