Auditor superior – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană ArgeşAuditor superior

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Argeş

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Argeş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de auditor, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului audit intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea – contabilitate şi informatică de gestiune, management, finanţe şi bănci;
  • vechime minimă în specialitate – 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 august 2017, ora 16:30: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 22 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Argeş, cu sediul în Piteşti, Str, Armand Călinescu, nr. 44, telefon 0248/219168.

Apply for this Job