Auditor superior – Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)Auditor superior

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)

5 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de auditor, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în profilul ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: capacitatea de analiză a problemelor şi de identificare a soluţiilor; asumarea răspunderii, fermitate, onestitate, obiectivitate; capacitate de a lucra în echipă; abilităţi de comunicare, capacitate de a se adapta la nou; capacitate de analiză şi sinteză: planificare, organizare şi control.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor (la Biroul Resurse Umane);
  • 10 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii din str. Matei Basarab nr. 55-57, sector 3, Bucureşti, telefon 0374/189.182.

Apply for this Job