Auditor public intern I superior – Primăria Comunei Călugăreni, Judeţul GiurgiuAuditor public intern I superior

Primăria Comunei Călugăreni, Judeţul Giurgiu

27 ianuarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Călugăreni, Judeţul Giurgiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de auditor public intern, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • curs perfecționare/specializare in domeniul auditului public intern;
  • 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 februarie 2020, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 februarie 2020, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Comunei Călugăreni, cu sediul în comuna Călugăreni, şos. Bucureşti-Giurgiu nr. 249, judeţul Giurgiu, telefon 0246/281.313.

Apply for this Job