Auditor I superior – Instituția Prefectului - Județul TulceaAuditor I superior

Instituția Prefectului – Județul Tulcea

2 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Instituția Prefectului – Județul Tulcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de auditor, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul audit intern din cadrul Instituției Prefectului – Județul Tulcea.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • studii de specialitate – Științe Economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 7 ani;
  • cunoștințe de operare calculator – nivel de bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 10.00 – proba suplimentară eliminatorie de testare a cunoștințelor de operare calculator – nivel de bază;
  • 05 iunie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 07 iunie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Prefecturii Județului Tulcea, din str. Păcii, nr. 18, camera 104, telefon: 0240/511.042.

Apply for this Job