Auditor I superior – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană VasluiAuditor I superior

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vaslui

4 iulie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice, de execuție, vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Audit intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de studii universitare: științe economice, domeniul de licență: contabilitate, administrarea afacerilor, economie, management, marketing, finanțe;
  • vechimea în specialitatea studiilor: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 august 2019, ora 10.30: proba scrisă;
  • 07 august 2019, ora 10.30: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la secretariatul Direcţiei pentru Agricultură Judeţene Vaslui, din Vaslui, Str. Eternităţii nr. 1, telefon 0235/311.802, int. 19.

Apply for this Job