Asistent social debutant I – Primăria Comunei Someş-Odorhei, judeţul SălajAsistent social debutant I

Primăria Comunei Someş-Odorhei, judeţul Sălaj

21 februarie 2020

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Someş-Odorhei, judeţul Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante, de asistent social, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare dc licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistenței sociale, specializarea asistență socială;
  • aviz de exercitare a profesiei dc asistent social;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 martie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 martie 2020, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Someş-Odorhei, cu sediul în comuna Someş-Odorhei nr. 234, judeţul Sălaj, telefon 0260/654.656.

Apply for this Job