Medic Stomatolog (dentist)


Primăria Orașului Bălcești, Județul Vâlcea
Anuntul a expirat

Primăria Orașului Bălcești, Județul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de medic Stomatolog (dentist) – Cabinet stomatologic școlar.

 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 04 aprilie 2023, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor de concurs.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Primăria Orașului Bălcești, Județul Vâlcea, Aleea Petrache Poenaru Nr. 1, telefon: 0250/840.352, e-mail : primariabalcesti@yahoo.com.

document atașat