Medic specialist radiologie și imagistică medicală


Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, județul Vaslui
Anuntul a expirat


Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, județul Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist confirmat în specialitatea radiologie și imagistică medicală, în Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.


  • Studii superioare certificate prin diploma de licenta in medicina;
  • Certificat de medic specialist in specialitatea radiologie si imagistica medicala;
  • Atestat de studii complementare in tomografie computerizata;
  • Vechime in specialitate: stagiul de rezidentiat finalizat.


   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 23 martie 2023, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 03 aprilie 2023, ora 09.00 – proba scrisă;
  • 06 aprilie 2023, ora 09.00 – proba practică.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, județul Vaslui, Str. Republicii nr. 300, telefon: 0235/416.440, int. 147, e-mail: spitalul.municipal.barlad@gmail.com

Document atașat