Medic specialist radiologie – 2 posturi


Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” – Piteşti (U.M.02497 Piteşti), judeţul Argeș
Anuntul a expirat

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” – Piteşti (U.M.02497 Piteşti), judeţul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de:

  1. medic  specialist  în specialitatea radiologie cu competențe RMN în microstructura șef laborator din  Laborator radiologie și imagistică medicală;
  2. medic specialist în specialitatea radiologie cu competențe în tomografie computerizată în microstructura compartiment tomografie computerizată din  Laborator radiologie și imagistică medicală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 19 aprilie 2023, ora 14.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” – Piteşti (U.M.02497 Piteşti), Strada Negru Vodă nr. 47, judeţul Argeș, telefon 0248/218.090, interior 413, 414, e-mail: smupitesti2001@yahoo.com.

Document atașat