Medic specialist (otorinolaringologie)


Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan”, Târgu Frumos, Judeţul Iași
Anuntul a expirat

Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan”, Târgu Frumos, Judeţul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic specialist confirmat în specialitatea otorinolaringologie, în cadrul Cabinetului O.R.L din Ambulatoriul Integrat al unității.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 30 martie 2023, ora 14:00 – termenul limită pentru depunerea dosarelor.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul de Boli Cronice „Sfântul Ioan”, Târgu Frumos, str. Cuza Vodă nr. 59, Judeţul Iași, telefon: 0232/710.845, e-mail: runossptgfrumos@yahoo.com.

Documente atașate

Anunt concurs medic specialist ORL_Spitalul de Boli Cronice Sf Ioan Targu Frumos

Tematica și bibliografia medic specialist ORL_Spitalul de Boli Cronice Sf Ioan Tg Frumos

  1. Anunt concurs medic specialist ORL_rectificat
  2. Tematica și bibliografia medic specialist ORL_rectificat