Medic specialist medicină generală/medicină de familie


Primăria Municipiului Caracal, județul Olt
Anuntul a expirat

Primăria Municipiului Caracal, județul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de medic specialist medicină generală/medicină de familie, în cadrul Serviciului Public Asistență Medicală în Unitățile de Învățământ și Asistență Medicală Comunitară din Municipiul Caracal.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 06 aprilie 2023: termenul limită pentru depunerea dosarelor.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Primăria Municipiului Caracal, Piața Victoriei nr. 10, județul Olt, telefon 0249.511.384, interior 124, e-mail: resursemane@primariacaracal.ro.

Documente atașate