Medic specialist medicină de urgență – 4 posturi


Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din Bucureşti
Anuntul a expirat


Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din Bucureşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist, specialitate medicină de urgență – 4 posturi, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.


  • Conform documentului atașat.

   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 27 martie 2023, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 03 aprilie 2023, ora 09.00: proba scrisă;
  • 07 aprilie 2023, ora 09.00: proba clinică/practică.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din Bucureşti, bd. Mărăști nr. 17, sectorul 1, telefon: 021.316.16.00, int. 288., e-mail: contact@spitalul-elias.ro

Document atașat