Medic specialist laborator (2 posturi)


Institutul Clinic Fundeni, București
Anuntul a expirat

Institutul Clinic Fundeni, București, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist (2 postur), specialitatea medicină de laborator în cadrul Laborator clinic de analize medicale II.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 06 aprilie 2023: termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

 

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Institutul Clinic Fundeni, București, șos. Fundeni nr. 258, sector 2, telefon: 021/319.50.87, e-mail: runos@icfundeni.ro.

Documente atașate

anunț concurs

tematică

formular de înscriere