Medic specialist (Gastroenterologie)


Spitalul Municipal „Episcop Nicolae Popovici”, Beiuș, județul Bihor
Anuntul a expirat

Spitalul Municipal „Episcop Nicolae Popovici”, Beiuș, județul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic specialist  la Cabinetul de Gastroenterologie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 05 aprilie 2023, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Municipal „Episcop Nicolae Popovici”, Beiuș, Str. Română nr. 7, județul Bihor, telefon: 0259/322.143, mobil: 0731/822.644, e-mail: contact@spitalulbeius.ro

Documente atașate