Medic specialist cardiologie – 2 posturi


Spitalul Județean de Urgență Vaslui
Anuntul a expirat

Spitalul Județean de Urgență Vaslui organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist confirmat ȋn specialitatea cardiologie ȋn cadrul Secţiei Cardiologie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.


  • Studii de specialitate: studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență de medic medicină  generală;
  • Perfectionari (specializari): Certificat de medic specialist in specialitatea cardiologie;
  • Cerinte specifice: Certificat profesional curent – emis de Colegiul Medicilor, Aviz anual de libera practica, Asigurare de malpraxis valabila.

   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 29 martie 2023, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 aprilie 2023, ora 08.45: proba scrisă;
  • 10 aprilie 2023: proba clinică/practică.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Județean de Urgență Vaslui, str. Ștefan cel Mare nr. 233, judeţul Vaslui, telefon: 0235/312.120, interior 135.

Document atașat