Medic specialist boli infecțioase


Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova
Expiră in 4 zile, 11 ore


Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist în specialitatea boli infecțioase – Compatimentul de prevenire si limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.


  • la concursul pentru postul de medic specialist se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști confirmați în specialitatea respectivă în care se publică postul;
  • vechime în domeniul studiilor: fără vechime.

   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 31 martie 2023, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor
  • 24 aprilie 2023, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 aprilie 2023, ora 10.00: proba clinică.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

 Spitalul Municipal Câmpina, Str. Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae,  nr. 4, județul Prahova, telefon: 0244/337.351, int. 102.

Documente atașate