Medic specialist (10 posturi)


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor
Anuntul a expirat

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de medici specialiști în următoarele specialități: cardiologie, pediatrie, anestezie, terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, astfel:

  • 1 post vacant  medic specialist, specialitatea cardiologie, cu normă întreagă în cadrul  Secției Clinice Cardiologie;
  • 1 post vacant medic specialist, specialitatea cardiologie cu atestat de studii complementare în stimulatoare și defibrilatoare cardiace implantabile, cu normă întreagă în cadrul  Secției Clinice Cardiologie;
  • 1 post vacant medic specialist, specialitatea cardiologie, cu normă întreagă la Secția Clinică Cardiologie-Compartimentul USTACC;
  • 1 post  vacant medic specialist, specialitatea pediatrie, cu normă întreagă la Secția Clinică Pediatrie III;
  • 3 posturi vacante medic specialist, specialitatea anestezie, terapie intensivă, cu normă întreagă la Secția Clinică ATI I;
  • 3 posturi vacante  medic specialist, specialitatea radiologie și imagistică medicală, cu normă întreagă în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică medicală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • Dosarele de concurs se depun în termen de  10 zile lucrătoare de la data  afișării anunțului.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, cu sediul în Oradea, str.Republicii nr. 37, județul Bihor, tel. 0259-43.77.50, int. 109, 111.

Documente atașate