Medic rezident anul V


Spitalul Orășenesc Horezu, Județul Vâlcea
Anuntul a expirat

Spitalul Orășenesc Horezu, Județul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de medic rezident anul V, specialitate medicină internă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 07 aprilie 2023, ora 10.00: termenul limită de depunere a dosarelor de concurs.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Orășenesc Horezu, strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4, județul Vâlcea, telefon 0250/860.620, interior 175, spitalul_horezu@yahoo.com.

Documente atașate

anunț concurs

calendar

formular de înscriere