Medic primar (boli infecțioase)


Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, județul Vrancea
Anuntul a expirat

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, județul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 36 de luni, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de medic primar – specialitatea boli infecţioase în cadrul Secţiei boli infecţioase.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 31 martie 2023: termenul limită de depunere a dosarelor.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, str. Cuza Vodă nr. 50-52, jud. Vrancea, telefon: 0237/625.000, int. 278.

Documente atașate