Medic primar ATI


Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, județul Caraș-Severin
Anuntul a expirat

Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, județul Caraș-Severin, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de medic primar, specialitatea A.T.I., la Secția A.T.I..

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • 18 aprilie 2023, ora 14.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, județul Caraș-Severin, str. 21.Decembrie 1989, nr. 2, telefon: 0255/511423 interior 140.

document atașat