Medic cu competențe limitate (5 posturi)


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor
Anuntul a expirat

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (de 1 an), a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic cu competențe limitate, cu normă întreagă la UPU-SAMURD (5 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.   Concursul se va organiza conform calendarului următor (planificarea detaliată a calendarului de concurs se regăsește în documentele atașate *)

  • Dosarele de concurs se depun în termen de  10 zile lucrătoare de la data  afișării anunțului.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, cu sediul în Oradea, str.Republicii nr. 37, județul Bihor, tel. 0259-43.77.50, int. 109, 111.

Documente atașate