expert (psiholog) gradul l


Parchetul de pe lângă curtea de apel Suceava
Anuntul a expirat


Anunt


1 post expert (psiholog), Gradul l, perioadă nedeterminată, program normal
Condiții specifice: studii universitare în domeniul sociopsihopedagogie, specialitatea psihologie; vechime minimă 3 ani și 6 luni; atestat de liberă practică în domeniul „psihologia muncii și organizațională”, treapta de specializare practicant, forma de atestare autonom; cunoștințe operare PC ; cursuri/specializări în domeniul psihologiei muncii și organizaționale sau în domeniul psihologiei clinice.
Concursul va avea loc la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava situat în Suceava, str. Ștefan cel Mare nr.29 în data de 18.10.2023 – proba scrisă și în data de 24.10.2023 – interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 11 -22 septembrie 2023 la sediul instituției, etajul 3, camera 319; electronic pe adresa de email: pca_suceava@mpublic.ro sau prin intermediul Poștei Romane sau a serviciilor de curierat rapid pe adresa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.
Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, tematica și bibliografia, conținutul dosarului de concurs, calendarul de concurs se regăsesc pe site-ul instituției pcasuceava.mpublic.ro sau la telefon 0230207548.