Consilier debutant si referent debutant


CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII CLUJ
Anuntul a expirat


Anunt


Casa Județeană de Pensii Cluj anunță scoaterea la concurs în data de 27.09.2023, ora 10.00 (proba scrisă) a următoarelor posturi contractuale vacante de execuție, pe perioadă determinată, până la data de 31.08.2024:

– CONSILIER (Studii superioare), DEBUTANT – 4 posturi la sediul central -Cluj Napoca
– REFERENT (Studii medii), DEBUTANT -3 posturi la sediul central- Cluj Napoca.

Posturile scoase la concurs sunt în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii, personalul desfășurând activități în vederea eficientizării operaţionale şi serviciilor electronice avansate pentru sistemul naţional de pensii prin digitalizare şi recalcularea pensiilor din sistemul public de pensii conform Planului naţional de redresare şi rezilienţă din cadrul R6. Reforma sistemului public de pensii, investiţia 10., jalon 240 – Sistemul informatic din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice şi I9. Susţinerea procesului de evaluare a dosarelor de pensii aflate în plată, jalon 239 – Toate dosarele de pensii recalculate.

Contractul individual de muncă va fi încheiat pe perioadă determinată, până la data de 31.08.2024.
Persoanele interesate să participe la acest concurs vor putea să depună documentele necesare din data 18.09.2023 până în 20.09.2023, ora 16.30 la sediul Casei Județene de Pensii Cluj din Mun. Cluj Napoca , str. George Coșbuc, nr.2, Cam. 15 A.
Candidații vor fi selectați conform Procedurii operaționale pentru ocuparea posturilor suplimentare din Casele Teritoriale de Pensii.
Mai multe informații puteți găsii pe pagina web a instituției, www.pensiicluj.ro la secțiunea Informații de interes public/ Concursuri sau la sediul instituției, Mun. Cluj Napoca, Str. George Coșbuc nr. 2.