Consilier achiziții publice, debutant


Curtea de Apel Craiova, județul Dolj
Expiră in 4 zile, 13 ore


Curtea de Apel Craiova, județul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de consilier achiziții publice, gradul debutant, din cadrul Departamentului economic – financiar al Tribunalul Olt.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în științe economice sau echivalentă în științe economice;
  • nu este necesară vechime în specialitatea studiilor.

   Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 august 2022: termenul limită de depunere a dosarelor – la sediul Curții de Apel Craiova (Secretariatul concursului);
  • 11 august 2022, ora 10.00 – proba scrisă – la sediul Curții de Apel Craiova;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Curtea de Apel Craiova, județul Dolj, telefon 0351.403.124/fax 0251.415.456, e-mall: alin.gheorghe@just.ro; maria.padureanu@just.ro.